Πολλές είναι οι συμβουλές που ακούμε και διαβάζουμε και αφορούν στην ‘καλή φυσική κατάσταση’

Ποιες είναι οι κατάλληλες γυμναστικές ασκήσεις; Πώς θα αναπτύξουμε τους μυς μας αποφεύγοντας τραυματισμούς; Ποιοι πρέπει να προσέχουν;

Ο κύριος στόχος μας είναι να προωθήσουμε την ευεξία και την υγιή άσκηση ως τρόπο ζωής. Καταφέρνουμε να συνδυάσουμε την προσωπικότητα και τις ανάγκες του ατόμου με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό μας, μέσω προσαρμοσμένων σε εσάς προγραμμάτων από πιστοποιημένους personal trainers.

Στα MG, καινοτομούμε από το 2010 στον τομέα του fitness και του wellness δημιουργώντας Exclusive Training Studios στην Αθήνα και την Αράχωβα, με καινοτόμες παροχές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο τρόπο εκγύμνασης.Η καλή φυσική κατάσταση προϋποθέτει καλή μυοσκελετική και καρδιοαναπνευστική λειτουργία χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους και αυξημένη μυϊκή μάζα.Το σωματικό λίπος είναι ένας δείκτης υγείας και σωματικής απόδοσης. Επομένως, για να αποκτήσει κάποιος καλή φυσική κατάσταση χρειάζεται απλώς να βελτιώσει τους παραπάνω παράγοντες και να ακολουθεί ορισμένες και στοχευμένες οδηγίες ενός έμπειρου γυμναστή.

Πώς θα βελτιώσω τη μυοσκελετική λειτουργία;

Οι ασκήσεις που βελτιώνουν τη μυϊκή δύναμη είναι αυτές που εκτελούνται συνήθως με ελεύθερα βάρη, ή και με μόνη αντίσταση το βάρος του σώματος, και αποσκοπούν στην ενδυνάμωση διαφορετικών μυϊκών ομάδων του σώματος,με ένα στοχευμένο ατομικό προπονητικό πλάνο, που αλλάζει σε κάθε προπόνηση, προσαρμοσμένο στους προσωπικούς σας στόχους πετυχαίνετε γρήγορα και εύκολα μοναδικά αποτελέσματα! Ζήστε την απόλυτη εμπειρία του Personal Training…

Πώς θα αυξήσω τη μυϊκή μου αντοχή;

Η αύξηση της μυικής αντοχής συνεπάγεται συνδυασμό μυϊκής δύναμης και καρδιοαναπνευστικής αντοχής. Συνεπώς, οι ασκήσεις που χρησιμοποιούνται είναι αερόβιες-αναερόβιες,οι αερόβιες-αναερόβιες ασκήσεις ενδείκνυνται όχι μόνο για νέους, αλλά και για άτομα μέσης ηλικίας, που ενδιαφέρονται να ανακτήσουν ή να διατηρήσουν τη νεανική τους ευρωστία. Αντενδείκνυνται, όμως, για άτομα που πάσχουν από κάποια καρδιαγγειακή νόσο.Αν ο στόχος σας είναι η άμεση βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και κατ’ επέκταση της υγείας σας τότε μία από τις καλύτερες επιλογές είναι το Group Training στο MG STUDIO! Σε μια μικρή ομάδα έως 4 ή 8 ατόμων, πραγματοποιείται εξειδικευμένη προπόνηση υπό την επίβλεψη personal trainer που προσαρμόζεται ανάλογα με το επίπεδο κάθε ασκούμενου και εστιάζει στις ανάγκες κάθε μέλους ξεχωριστά.

Προσοχή στη προθέρμανση!

Οι ασκήσεις ευκαμψίας είναι γνωστές με το όνομα ‘διατατικές’. Αποτελούν μέρος της προθέρμανσης και της αποθεραπείας (χαλάρωσης).

Οι διατάσεις ή αλλιώς stretching είναι ειδικές ασκήσεις που έχουν στόχο να επιμηκύνουν το μυ και να αυξήσουν το εύρος της κίνησης. Οι αρθρώσεις με την πάροδο του χρόνου γίνονται δύσκαμπτες,επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ευκινησία των αρθρώσεων, Αποφεύγονται οι τραυματισμοί,Αυτές οι ασκήσεις αποσκοπούν στην μυϊκή ευλυγισία και στην αρθρική ευκαμψία. Εκτός από τη χρήση τους στην προπόνηση σημαντικό ρόλο παίζουν και σε άλλες καταστάσεις. Χρησιμοποιούνται τόσο στην αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς, αλλά σημαντικές είναι και για όσους κάνουν καθιστική ζωή!

Στο Mark’s Ground studio στο Παγκράτι σας προσφέρουμε ποικιλία προγραμμάτων και την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ατομικά προγράμματα Personal training Pilates-Yoga-Stretching-Miha Bodytec-Rehabilitation-Nutrition αλλά και ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης σε ολιγάριθμα τμήματα (1-4 άτομα ) για κάθε ηλικία και επιπεδο αθλούμενου!

  Κορυφαίες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. Βρείτε μας Υμηττού 76, Αθήνα,Παγκράτι ή κλείσε την πρώτη σου συνεδρία  Εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο