Στα MG, καινοτομούμε από το 2010 στον τομέα του fitness και του wellness δημιουργώντας Exclusive Training Studios στην Αθήνα και την Αράχωβα, με καινοτόμες παροχές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο τρόπο εκγύμνασης.Ο κύριος στόχος μας είναι να προωθήσουμε την ευεξία και την υγιή άσκηση ως τρόπο ζωής. Καταφέρνουμε να συνδυάσουμε την προσωπικότητα και τις ανάγκες του ατόμου με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό μας, μέσω προσαρμοσμένων σε εσάς προγραμμάτων από πιστοποιημένους personal trainers.

Οι κοιλιακοί χρειάζονται αρκετό κόπο,ιδρώτα και προπόνηση. Δεν αποκτώνται σε λίγες άστοχες προπονήσεις και χρειάζεται να κοπιάσεις αρκετά για να φτάσεις στο στόχο σας.

Η απόκτηση των κοιλιακών εξαρτάται από το ποσοστό λίπους που βρίσκεται πάνω και ενδιάμεσα από τις μυϊκές ίνες. Λιγότερα αποθέματα λίπους στην κοιλιακή περιφέρεια κάνει τους κοιλιακούς μύες να είναι πιο εμφανείς. Η ενδυνάμωση των μυών πρέπει να συνοδεύεται από την καύση του λίπους.Οπότε ο συνδιασμός συστηματικής και σωστής προπόνησης με διατροφή θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε  τους κοιλιακούς…σανίδα!

H ομάδα των MG θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μέσα από ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής ή ευεξίας.Η εκγύμναση ενός συγκεκριμένου σημείου δεν εξ’ υπακούει περισσότερη καύση σ΄αυτό το σημείο. Ο μεταβολισμός καίει λίπος για παραγωγή ενέργειας από όπου υπάρχουν αποθέματα σ΄όλο το κορμί, όχι μόνο το σημείο που γυμνάζουμε,γι αυτό θα πρέπει να ακολουθήσουμε την σωστή διατροφή που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες.Το χρονικό διάστημα για την επίτευξη κάποιας εμφανούς διαφοράς εξαρτάται από την αρχική κατάσταση και τον συνδιασμό διατροφής και προπόνησης. Ως μέσος όρος να αναμένεται ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μέσα σε 2-3 μήνες. Αυτή είναι και η διάρκεια που χρειάζεται ένας μέσος μεταβολικός ρυθμός να αυξηθεί και αποδώσει σε ψηλότερο επίπεδο. Η προσπάθεια όμως δεν σταματά εκεί. Χρειάζεται διατήρηση του αποτελέσματος με ένα τακτικό πρόγραμμα εκγύμνασης

Συμβουλές για να ξεκινήσετε σωστά την προσπάθεια σας
  1. Γυμναστείτε με αερόβιες ασκήσεις
  2. Γυμναστείτε με ασκήσεις αντίστασης
  3. Προσέχουμε την διατροφή μας,το άλφα και το ωμέγα για γραμμωμένους κοιλιακούς και όχι μόνο.
  4. Η εκγύμναση ενός συγκεκριμένου μυ δεν επηρεάζει τα αποθέματα λίπους που τον καλύπτουν.
  5. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να διορθώσετε προτού ξεκινήσετε οποιαδήποτε άσκηση είναι η στάση του σώματος σας
  6. Ξεκούραση -Όπως και όλοι οι μυς, έτσι και ο ορθός κοιλιακός (ουσιαστικά πρόκειται για έναν μυ, τον οποίον έχουμε αυθαίρετα χωρίσει σε τρεις), χρειάζεται ξεκούραση

 Στο Mark’s Ground studio στο Παγκράτι σας προσφέρουμε ποικιλία προγραμμάτων και την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ατομικά προγράμματα Personal training Pilates-Yoga-Stretching-Miha Bodytec-Rehabilitation-Nutrition αλλά και ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης σε ολιγάριθμα τμήματα (1-4 άτομα ) για κάθε ηλικία και επιπεδο αθλούμενου!

  Κορυφαίες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. Βρείτε μας Υμηττού 76, Αθήνα,Παγκράτι ή κλείσε την πρώτη σου συνεδρία  Εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο