Η ομάδα του Mark’s Ground είναι εδώ για να σας βοηθήσει να φτάσετε άμεσα τον στόχο σας,σας προσφέρου με έπτωση σε εξειδικευμένα προπονητικά πλάνα που ταιριάζουν στο κάθε αθλούμενο.

Ελά και εσυ στην ομάδα του Marks Ground και διάλεξε την προπόνηση που ταιριάζει στην καλύτερη τιμη φτιάξε το σώμα που σου αξίζει με τη βοήθεια των εξειδικευμένων προπονητών μας κλέιστε άμεσα την πρώτη δοκιμή εντελώς Δωρεαν

Ένα κακό περιβάλλον προπόνησης μπορεί να καταστρέψει γρήγορα μια καλή προπόνηση, όσο αφοσιωμένος κι αν είστε στην προπονητική σας ρουτίνα. Οι στόχοι είναι υπέροχοι—όλοι θέλουμε τα κέρδη και τα θετικά που τα συνοδεύουν—αλλά το να βεβαιωθείτε ότι το γυμναστήριο που συχνάζετε είναι στο ίδιο επίπεδο μαζί σας είναι εξίσου σημαντικό. Το να βγείτε από μια κακή συνδρομή γυμναστηρίου είναι μόνο η μισή μάχη. Στη συνέχεια, πρέπει να ψάξετε για ένα καλό.

Στα MG, καινοτομούμε από το 2010 στον τομέα του fitness και του wellness δημιουργώντας Exclusive Training Studios στην Αθήνα και την Αράχωβα, με καινοτόμες παροχές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο τρόπο εκγύμνασης.

Τα περισσότερα γυμναστήρια αυτές τις μέρες, μεγάλα και μικρά, είναι γεμάτα με παρόμοια μηχανήματα καρδιο και βάρη. Τα μεγαλύτερα απλά έχουν περισσότερα από αυτά. Αλλά δεν μας ενδιαφέρει τίποτα από αυτά.

Ο κύριος στόχος μας Στα MG είναι να προωθήσουμε την ευεξία και την υγιή άσκηση ως τρόπο ζωής. Καταφέρνουμε να συνδυάσουμε την προσωπικότητα και τις ανάγκες του ατόμου με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό μας, μέσω προσαρμοσμένων σε εσάς προγραμμάτων από πιστοποιημένους personal trainers.

Ως επί το πλείστον, εστιάσαμε στα ελεύθερα βάρη για τις προπόνησης και στον χώρο μας διαθέτουμε εξοπλισμό για το κάθε είδος της προπόνησης που ονειρευόσασταν,με βαριές άρσεις με μπάρα και αλτήρες, απαιτητικές ασκήσεις με kettlebells και υμάντες και συστήματα ανάρτησης και ασκήσεις σωματικού βάρους πολλαπλών κατευθύνσεων για κινητικότητα, δύναμη του πυρήνα και μεταβολική φυσική κατάσταση.

Ωστόσο, κάνουμε την διαφορά με κάποια ποικιλία, συμπεριλαμβανομένης μιας σύστασης που μπορεί να σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας—αν είστε αρκετά τολμηροί για να δοκιμάσετε κάτι νέο και να πάτε σε ανώτερο επίπεδο

Δεν θα ασκηθείτε μόνοι σας εδώ

H ομάδα των MG θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μέσα από ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής ή ευεξίας.Προσφέρονται ομαδικές και personal προπονήσεις από έμπειρους γυμναστές και προπονητές για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης,σας προσφέρουμε Κορυφαίες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.

Στο Mark’s Ground studio στο Παγκράτι σας προσφέρουμε ποικιλία προγραμμάτων και την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ατομικά προγράμματα Personal training Pilates-Yoga-Stretching-Miha Bodytec-Rehabilitation-Nutrition αλλά και ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης σε ολιγάριθμα τμήματα (1-4 άτομα ) για κάθε ηλικία και επιπεδο αθλούμενου!

  Κορυφαίες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. Βρείτε μας Υμηττού 76, Αθήνα,Παγκράτι ή κλείσε την πρώτη σου συνεδρία  Εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο