Ανακαλύψετε προπονήσεις που αγαπάτε!

Στο Mark’s Ground studio  Παγκράτι σας προσφέρουμε ποικιλία προγραμμάτων και την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ατομικά προγράμματα Personal training Pilates-Yoga-Stretching-Miha Bodytec-Rehabilitation-Nutrition αλλά και ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης σε ολιγάριθμα τμήματα (1-4 άτομα ) για κάθε ηλικία και επιπεδο αθλούμενου από έμπειρους ποροπονητές όπου θα σας παρέχει υποστήριξη για την επίτευξη των στόχων σας και έμπνευση για να συνεχίσετε να προχωράτε μπροστά, ακόμα και αν έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Δοκιμάστε ένα νέο στυλ προπόνησης για να ανακαλύψετε προπονήσεις που αγαπάτε!

Εάν βαριέστε τη ρουτίνα της φυσικής σας κατάστασης, η δοκιμή ενός νέου στυλ προπόνησης μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ξανά την αγάπη σας για την άσκηση και να σας διευκολύνει να ξεπεράσετε ένα οροπέδιο προπόνησης — μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε ανάμεσα απο τις πολλες και διάφορες συνεδρίες που προσφέρουμε στο γυμναστήριο μας  Mark’Ground στο Παγκράτι  συμπληρώνοντας την φόρμα με την προπόνηση που σας αρέσει εδώ.

Με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές που σας προσφέρουμε και με την έμπειρη ομάδα μας , είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι που πραγματικά σας αρέσει να κάνετε. Ποιο στυλ προπόνησης θέλετε να δοκιμάσετε στη συνέχεια; 

 

Πιλάτες

Το Pilates εισήχθη για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1920 από τον γυμναστή Joseph Pilates για να βοηθήσει στην αποκατάσταση τραυματισμένων χορευτών και αθλητών. Σήμερα, η πρακτική έχει προσαρμοστεί ως στυλ προπόνησης για να ταιριάζει σε όποιον θέλει να βελτιώσει την ισορροπία, τη δύναμη και την ευλυγισία του.

Γιόγκα

Σχεδόν ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει τη γιόγκα — μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ισορροπίας και της ευελιξίας σας, και σύμφωνα με την Mayo Clinic στις ΗΠΑ, η γιόγκα μπορεί επίσης να βοηθήσει στη «μείωση του στρες , στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στη μείωση του καρδιακού σας παλμού». 

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα γιόγκα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο Στο Mark’Ground στο Παγκράτι που εστιάζουν στη σύνδεση του μυαλού και του σώματός σας μέσω ελεγχόμενης αναπνοής — μερικά είναι πιο γρήγοροι σε στυλ γιόγκα Vinyasa, ενώ άλλα περιλαμβάνουν χαλαρή γιόγκα Γιν και στοιχεία διαλογισμού.

Εάν είστε αρχάριοι,με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών μας στο Mark’s Ground  γυμναστήριο στο Παγκράτι θα βρείτε το κατάλληλο για εσάς πρόγραμμα που χρησιμοποιεί πιο αργές ακολουθίες ασκήσεων, δίνοντάς σας χρόνο να βρείτε σταθερότητα σε κάθε στάση και άσκηση.

Κυκλική προπόνηση υψηλής έντασης (HICT)

Η κυκλική προπόνηση υψηλής έντασης ενισχύει τη δύναμη και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της μυϊκής ικανότητας συνδυάζοντας ασκήσεις αντίστασης που χρησιμοποιούν το σωματικό βάρος ή τα ελεύθερα βάρη σας, μαζί με κινήσεις υψηλής έντασης. 

Όπως αναφέρεται σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο American College of Sports Medicine’s Health & Fitness Journal , «ο στόχος [του HICT] είναι να επιτρέψει μια σειρά ασκήσεων να εκτελούνται σε γρήγορη διαδοχή και σε υψηλή ένταση με ελάχιστη ανάπαυση μεταξύ των ασκήσεων». Η προπόνηση με αυτόν τον τρόπο μπορεί «να προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία σε πολύ λιγότερο χρόνο από τα παραδοσιακά προγράμματα». 

Στο Mark’Ground στο Παγκράτι θα βρείτε κυκλική προπόνηση υψηλής έντασης τα προγράμματα μας περιλαμβάνουν μικρες ομάδες ειδικά σχεδιασμένες  για αρχάριους για να σας βοηθήσουν να χτίσετε τη θεμελιώδη δύναμη και βέβαια  τη φυσική σας κατάσταση.

Καρδιο χαμηλής έντασης

Η καρδιο χαμηλής έντασης , όπως το περπάτημα ή το τζόκινγκ, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε να κινείτε το σώμα σας τακτικά όταν αρχίζετε να γυμνάζεστε για πρώτη φορά . Σύμφωνα με το Αμερικανικό Συμβούλιο για την Άσκηση (ACE), παρέχει οφέλη για την υγεία, όπως η βελτίωση της αερόβιας ικανότητας, εάν συμπεριληφθεί στη ρουτίνα της φυσικής σας κατάστασης μαζί με άλλα στυλ προπόνησης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα — ακόμα και όταν αρχίζετε να ενσωματώνετε πιο έντονες προπονήσεις. 

Το ACE δηλώνει ότι ενώ η χαμηλής έντασης καρδιο ασκεί λιγότερη πίεση στις αρθρώσεις σας όταν συνδυάζεται με άλλα στυλ προπόνησης σε ένα καλά δομημένο πρόγραμμα προπόνησης, εξακολουθεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη για την υγεία από την ενισχυμένη αερόβια ικανότητα. 

Cardio χαμηλής έντασης σταθερής κατάστασης (LISS), σημαίνει ότι προπονείστε για μια σταθερή και διαρκή περίοδο και είναι ένα από τα δύο διαθέσιμα συστατικά καρδιαγγειακής άσκησης που παρέχονται μαζί με όλα τα προγράμματα .

Άλλες μορφές καρδιο χαμηλής έντασης που μπορείτε να δοκιμάσετε περιλαμβάνουν το ποδήλατο ή το κολύμπι.

Προπόνηση δύναμης υψηλής έντασης

οι προπονήσεις ενδυνάμωσης υψηλής έντασης χρησιμοποιούν το σωματικό βάρος ή τα βάρη σας ως αντίσταση και συνδυάζονται με ασκήσεις υψηλής έντασης για την οικοδόμηση δύναμης και μυϊκής ικανότητας.

Η προπόνηση δύναμης υψηλής έντασης διαφέρει από το HICT, καθώς περιλαμβάνει μια πιο ποικίλη προπονητική προσέγγιση που χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές ανάλογα με τις ανάγκες σας  και τα supersets για να βοηθήσουν στην αύξηση των μυών και της αντοχής. Μπορείτε να προπονηθείτε χρησιμοποιώντας εξοπλισμό όπως μπάρα, αλτήρες ή ιατρική μπάλα σε εξατομικευμένο πρόγραμμα οπου ο εμπειρος προπονητης μας θα έχει φτιάξει για εσάς . 

Στο Mark’Ground στο Παγκράτι Θα βρείτε προπόνηση δύναμης υψηλής έντασης ειδικά για τις ανάγκες σας!

Βρείτε μας Υμηττού 76, Αθήνα,Παγκράτι ή κλείσε την πρώτη σου συνεδρία  Εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο