Διατηρήστε την φυσική σας κατάσταση τον χειμώνα

Οι εμπειροι προπονητές του Μarks Ground στο παγκράτι μας συμβουλεύουν πως να διατηρήσουμε το κίνητρο μας για την φυσική κατάσταση τον χειμώνα,ακόμα και όταν έχει μεγάλες κακοκαιρίες.

Ελά και εσυ στην ομάδα του Marks Ground και διάλεξε την προπόνηση που ταιριάζει στην καλύτερη τιμη φτιάξε το σώμα που σου αξίζει με τη βοήθεια των εξειδικευμένων προπονητών μας κλέιστε άμεσα την πρώτη δοκιμή εντελώς Δωρεαν

Καταλαβαίνουμε. Κάνει κρύο, νυχτώνει μέχρι τα μεσάνυχτα και η βροχή/χιονόνερο/χιόνι είναι μια συνεχής απειλή. Κάθε χρόνο, ο χειμώνας πέφτει και ξαφνικά ο πιο ενθουσιώδης λάτρης της γυνναστικης αρχίζει να βρίσκει το κουμπί αναβολής πολύ πιο ελκυστικό όσο είναι ακόμα αρκετά σκοτεινά για να ξανακοιμηθεί.

Εάν παλεύετε να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος προπόνησης αυτή την εποχή του χρόνου, δεν είστε μόνοι. Ακόμη και οι επαγγελματίες είναι πιο δύσκολο να παραμείνουν δραστήριοι το χειμώνα.οι  περισσότεροι personal trainer και ειδικοί λένε: «Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι ήταν εξίσου εύκολο να βγεις έξω και να τρέξεις το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια για να κολλήσετε και να βγείτε από την πόρτα παρά για να ολοκληρώσετε το ίδιο το τρέξιμο! Αλλά η προπόνηση έξω θα σας δώσει ώθηση ψυχικά και σωματικά».

 

Η ομάδα του Mark’s Ground είναι εδώ για να σας βοηθήσει να φτάσετε άμεσα τον στόχο σας,σας προσφέρου με έπτωση σε εξειδικευμένα προπονητικά πλάνα που ταιριάζουν στο κάθε αθλούμενο.

Βάλτε ένα στόχο 

η εστίαση σε έναν στόχο είναι το κλειδί για να διατηρήσεις το κίνητρο. «Δημιουργήστε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης και θυμηθείτε πώς θα νιώθετε όταν ολοκληρώσετε την προπόνησή σας, αυτά τα χιλιόμετρα, αυτό το νέο PB!», λέει. «Καθώς οι μέρες μικραίνουν, θυμηθείτε ότι η άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες δίνοντάς σας μια καλή αίσθηση – ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε όλοι όταν μπαίνει το σκοτάδι. Μείνετε σε κίνηση, αλλά το πιο σημαντικό μείνετε ασφαλείς».

Μην παραλείπετε την προθέρμανση!

Όταν ασκείστε έξω στο κρύο, είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι μύες σας έχουν ζεσταθεί πλήρως για να αποφύγετε τραυματισμούς, λέει η Adrienne. «Να θυμάστε ότι είναι να κάνετε ζέσταμα πριν το τρέξιμο – και να δροσιστείτε μετά. Μπορείτε να ακολουθήσετε ένα μάθημα ενεργοποίησης 10 λεπτών πριν από το τρέξιμο ωστε να ετοιμάσετε το σώμα σας πριν τρέξετε και απαραίτητα διατάσεις  μετά το τρέξιμο στη συνέχεια για να μεγιστοποιήσετε την αποθεραπεία σας και να αποτρέψετε κοινούς τραυματισμούς στο τρέξιμο.»

Στο Mark’s Ground studio στο Παγκράτι σας προσφέρουμε ποικιλία προγραμμάτων και την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ατομικά προγράμματα Personal training Pilates-Yoga-Stretching-Miha Bodytec-Rehabilitation-Nutrition αλλά και ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης σε ολιγάριθμα τμήματα (1-4 άτομα ) για κάθε ηλικία και επιπεδο αθλούμενου!

  Κορυφαίες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. Βρείτε μας Υμηττού 76, Αθήνα,Παγκράτι ή κλείσε την πρώτη σου συνεδρία  Εδώ

 

 

 

 

 

Η μουσική μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε παρακινημένοι κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης και η έγκαιρη μετάβαση στο σωστό είδος μελωδιών μπορεί όχι μόνο να σας κρατήσει σε κίνηση, αλλά και να βελτιώσει την απόδοσή σας.

Έρευνα από τη Σχολή Αθλητισμού και Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου αποκαλύπτει ότι η άσκηση σε μουσική uptempo μπορεί να σας αποσπάσει από τυπικά συμπτώματα κόπωσης, όπως η δύσπνοια και ο γρήγορος καρδιακός παλμός, και να σας βοηθήσει να τα δείτε με πιο θετικό τρόπο. Αυτό ενισχύει την απόλαυση και την αντοχή σας — ακόμα και όταν πιέζετε πραγματικά τον εαυτό σας. Όταν ξέρετε ότι μια προπόνηση θα είναι διασκεδαστική και θα αισθάνεστε εύκολη, θα δώσετε αυτούς τους προπονητές πολύ πιο γρήγορα!

Δώστε προτεραιότητα στην άσκηση

Μην σκέφτεσαι – απλά κάνε! Η άσκηση δεν πρέπει να μοιάζει με αγγαρεία ή κάτι που πρέπει να σημειώσετε από τη λίστα εργασιών σας. Ξεκινήστε να την κάνετε μια αδιαπραγμάτευτη δραστηριότητα που είναι απλώς μέρος της καθημερινότητάς σας, όπως το βούρτσισμα των δοντιών σας ή το να βγάζετε τα σκουπίδια. Όσο πιο επιτυχημένοι είστε στο να τηρείτε τις τακτικές προπονήσεις, τόσο περισσότερο θα θέλετε να τις διατηρήσετε έτσι ώστε να απολαύσετε αυτήν την ανταμοιβή λάμψη!

Φωτεινή ιδέα! Ο ζοφερός βροχερός καιρός μειώνει την ορατότητά σας. Όταν ασκείστε σε εξωτερικό χώρο, φορέστε νέον ή αντανακλαστικά ρούχα για να παραμείνετε ασφαλείς.

Και τέλος, να θυμάστε ότι η άσκηση πρέπει να είναι ευχάριστη, οπότε αν είναι πραγματικά φρικτή έξω, δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας να πάει.Στο Mark’s Ground η γυμναστική και η διασκέδαση είναι τρόπος ζωής , ελάτε να δοκιμάσετε μια δωρεάν προπόνηση και ανακαλύψτε τον καλυτερο σας εαυτό…

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο