Σας κάνουμε δώρο την πρώτη σας προπόνηση!

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής; Μπράβο σου! Είστε μόλις ανάσα μακριά από έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

 Σας κάνουμε δώρο την πρώτη σας προπόνηση!Ελάτε να μας γνωρίσετε

Στα MG, καινοτομούμε από το 2010 στον τομέα του fitness και του wellness δημιουργώντας Exclusive Training Studios στην Αθήνα και την Αράχωβα, με καινοτόμες παροχές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο τρόπο εκγύμνασης.Ο κύριος στόχος μας είναι να προωθήσουμε την ευεξία και την υγιή άσκηση ως τρόπο ζωής. Καταφέρνουμε να συνδυάσουμε την προσωπικότητα και τις ανάγκες του ατόμου με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό μας, μέσω προσαρμοσμένων σε εσάς προγραμμάτων από πιστοποιημένους personal trainers.

Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών, να βελτιώσει την ισορροπία και τον συντονισμό σας, να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος — ακόμα και να βελτιώσει τις συνήθειες ύπνου και την αυτοεκτίμησή σας. Και υπάρχουν και άλλα καλά νέα. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής σε πέντε μόνο βήματα.

Σχεδιάστε το πρόγραμμα γυμναστικής σας

Είναι εύκολο να πεις ότι θα γυμνάζεσαι κάθε μέρα ή τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας . Αλλά θα χρειαστείτε ένα σχέδιο,στο Marks Ground Studio στο Παγκράτι έχουμε βρει την χρυσή τομή και το κάθε  πρόγραμμα που εφαρμόζουμε για εσάς είναι πάνω στις δικές σας ανάγκες σχεδιασμένο από έμπειρους επαγγελματίες προπονητές του γυνμαστηρίου μας και πάντα με την καθοδήγηση τους σας βοηθάμε να φτασετε και να ξεπεράσετε τους στόχους σας.

  • Μαζί θα σκεφτούμε και θα συζητήσουμε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης. Είτε ξεκινάμε με ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να βοηθήσετε να χάσετε βάρος; Ή έχετε κάποιο άλλο κίνητρο, όπως η προετοιμασία για έναν μαραθώνιο,ή απλώς να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και ευεξία ; Το να έχετε ξεκάθαρους στόχους μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε την πρόοδό σας και να παραμείνετε παρακινημένοι.
  • Δημιουργήστε μια ισορροπημένη ρουτίνα.Προτείνουμε τουλάχιστον 150 λεπτά μέτριας αερόβιας δραστηριότητας ή 75 λεπτά έντονης αερόβιας δραστηριότητας την εβδομάδα ή συνδυασμός μέτριας και έντονης δραστηριότητας. Οι οδηγίες και η καθοδήγηση πάντα από τον προπονητη καθόλη την διάρκεια της προπόνησης. Για να παρέχετε ακόμη μεγαλύτερο όφελος για την υγεία και να βοηθήσετε στην απώλεια βάρους ή στη διατήρηση της απώλειας βάρους, συνιστάται τουλάχιστον 300 λεπτά την εβδομάδα.Αλλά ακόμη και μικρές ποσότητες σωματικής δραστηριότητας είναι χρήσιμες. 
  • Το να είσαι δραστήριος για σύντομες χρονικές περιόδους κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να προσφέρει οφέλη για την υγεία.Προτείνουμε  ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα εφόσον έχουμε αξιολογήση τη δικη σας φυσική κατάσταση. Στόχος να κάνετε ένα μόνο σετ κάθε άσκησης, χρησιμοποιώντας ένα βάρος ή ένα επίπεδο αντίστασης αρκετά βαρύ ώστε να κουράζετε τους μύες σας μετά από περίπου 12 έως 15 επαναλήψεις
  • Δοκιμάζουμε ελενχομενη προπόνηση υψηλής έντασης ή συδιασμούς ώστε να είναι και ευχάριστη. Στην προπόνηση υψηλής έντασης, εκτελείτε σύντομες εκρήξεις υψηλής έντασης που χωρίζονται από περιόδους αποκατάστασης χαμηλής έντασης.
  • Αφήνουμε χρόνο για ξεκούραση-αποκατάσταση. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να ασκούνται με ξέφρενο ζήλο — να ασκούνται πολύ ή πολύ έντονα — και τα παρατάνε όταν οι μύες και οι αρθρώσεις τους πονούν ή τραυματίζονται. Προγραμματίζουμε χρόνο μεταξύ των συνεδριών για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει το σώμα σας.
  • Ακούμε  το σώμα σας. Εάν αισθάνεστε πόνο, δύσπνοια, ζάλη ή ναυτία,ενημερώνετε άμεσα τον προπονητή σας για ένα διάλειμμα και αξιολόγηση της κατάστασης σας . Στόχος μας είναι η κάθε προπόνηση να είναι μια ευχάριστη εμπειρία και να σας φέρνει πιο κοντά στην απόλυτη ευεξία και στην επίτευξη των στόχων σας .

Στο Mark’s Ground studio στο Παγκράτι σας προσφέρουμε ποικιλία προγραμμάτων και την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ατομικά προγράμματα Personal training Pilates-Yoga-Stretching-Miha Bodytec-Rehabilitation-Nutrition αλλά και ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης σε ολιγάριθμα τμήματα (1-4 άτομα ) για κάθε ηλικία και επιπεδο αθλούμενου!

  Κορυφαίες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. Βρείτε μας Υμηττού 76, Αθήνα,Παγκράτι ή κλείσε την πρώτη σου συνεδρία  Εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο