Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι της φυσικής κατάστασης σας, αυτές οι συμβουλές από τους ειδικούς του Mark’s Ground studio στο Παγκράτι θα σας βοηθήσουν να τους πετύχετε.H ομάδα των MG θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μέσα από ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής ή ευεξίας

Μαζί με τους Personal trainers μας εδώ στο Mark’s Ground studio έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες συμβουλές φυσικής κατάστασης για να βοηθήσει τις γυναίκες να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα. Προσπαθήστε να εντάξετε μερικά στην καθημερινή σας ρουτίνα κάθε εβδομάδα και θα διαπιστώσετε και εσείς και θα νιώστε τη φυσική σας κατάσταση αλλα και την υγεία σας να αλλάζει. 

Βάλε την άσκηση στην καθημερινότητα σου

Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και θεωρείτε ότι σας ταιριάζει και εντάξτε το στην εβδομαδιαία ρουτίνα σας,Κάνε την προπόνηση που σου αρέσει(150 λέπτα άσκησης την εβδομάδα θα σας αλλάξει και ανανεώσει ολοκληρωτικά ,ξεκίνα με 30 λεπτά ημερησίως αρκούν…

Κόψτε τις περιτές θερμίδες…

Ξεκίνα από τον καφέ σου,κόψτε τις θερμίδες του καφέ παραλείπονταςτην κρέμα και τη ζάχαρη ή μειώσετε την ποσότητα του καθενός.

Συνειδητοποιήστε ότι η διατροφή και η άσκηση είναι αλληλένδετα ,ακόμα και αν δεν μας αρέσει,η άσκηση και η διατροφή σου παντρεύονται για πάντα

Βελτιώστε την διατροφή σας…Μην κάνετε δίαιτα

Κάντε μια αλλάγη τρόπου ζωής προς πιό υγιεινά τρόφιμα,όχι ένα σχέδιο στέρησης,ξεκινήστε με το να ικρύνεται τις μερίδες σας και τρώτε αργά…Καταναλώστε τροφές που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην φυσική τους κατάσταση,μειώστε ή κόψτε τροφές επεξεργασμένες ,και εντάξετε στην διατροφή σας το ουράνιο τόξο πολυχρωμα φρούτα και λαχανικά εποχής.Μέσα στην μέρα και ανάμεσα στα γεύματα σας μπορείτε να καταναλώνετε υγιεινα σνακ.Ακολουθήστε τον κανόνα 80/20 τρώτε υγιεινά το 80% της ημέρας σας και αφεθείτε περιστασιακά αλλά βεβαιωθείτε οτι οι περισσότερες επιλογές σας είναι υγιεινές,και περιορίστε τ αλκοόλ!

Φροντίστε να ενυδατώνεστε μην ξεχνάτε να πίνετε νερό και να ξεκουράζεστε ο ύπνος έχει ζωτική σημασία στις επιδόσεις σας

Βρείτε το …γιατί… σας και αφήστε στην άκρη την τελειομανία

Προσδιορίστε τον βαθύτερο λόγο σας για να είστε υγιείς και λάβετε υπόψιν σας ότι η προσπάθεια για την τελειότητα συνήθως οδηγεί στην καταστροφή,εκτός λοιπόν από τον αριθμό στην ζυγαριά,θα θέλατε να τρέξτε και παίξτε με τα παιδιά ή τα εγγόνια σας?

Χρησιμοποιηστε την άσκηση και την μουσική για να τονώσετε την διάθεση σας από την κούραση και το στρες

Ενσωματώστε προπονήσεις δύναμης και αερόβιες

Προσθέστε μερικές δραστηριότητες μυικής ανάπτυξης στις προπονήσεις σας.Τα ελεύθερα βάρη και οι ασκήσεις με λάστιχα αντίστασης ή και η άσκηση με το σωματικό σας βάρος (σανίδες-push ups) όλα θα λειτουργούν.

Μην συγκρίνεται το εαυτό σας με την πρόοδο των αλλών εστιάστε σε σας να περνατε όμορφα κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν.

Στο Mark’s Ground studio στο Παγκράτι σας προσφέρουμε ποικιλία προγραμμάτων και την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ατομικά προγράμματα Personal training Pilates-Yoga-Stretching-Miha Bodytec-Rehabilitation-Nutrition αλλά και ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης σε ολιγάριθμα τμήματα (1-4 άτομα ) για κάθε ηλικία και επιπεδο αθλούμενου!

  Κορυφαίες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. Βρείτε μας Υμηττού 76, Αθήνα,Παγκράτι ή κλείσε την πρώτη σου συνεδρία  Εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο