Ο κύριος στόχος μας Marks Ground Studios είναι να προωθήσουμε την ευεξία και την υγιή άσκηση ως τρόπο ζωής. Καταφέρνουμε να συνδυάσουμε την προσωπικότητα και τις ανάγκες του ατόμου με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό μας, μέσω προσαρμοσμένων σε εσάς προγραμμάτων από πιστοποιημένους personal trainers.

Το Pilates είναι γυμναστική για ολόκληρο το σώμα είναι μια προπόνηση χαμηλής έντασης, αποτελεσματική στην ενδυνάμωση, επιμήκυνση και τόνωση των μυών σας μέσω ελεγχόμενων, επαναλαμβανόμενων κινήσεων. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από την ενσωμάτωση του Pilates στη ρουτίνα προπόνησής σας, από αυξημένη δύναμη έως βελτιωμένη στάση. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε μερικά από τα μεγαλύτερα οφέλη.

Στα MG, καινοτομούμε από το 2010 στον τομέα του fitness και του wellness δημιουργώντας Exclusive Training Studios στην Αθήνα και την Αράχωβα, με καινοτόμες παροχές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο τρόπο εκγύμνασης.

Η ευεξία και η τέλεια πρόκληση φυσικής κατάστασης ευθυγραμμίζονται για να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που βασίζεται στην ισορροπία, τη σταθερότητα και τη δύναμή σας! Με το Pilates το σώμα μεταμορφώνεται και αποκτά μια υγιή και αρμονική σιλουέτα.Το Pilates εκπαιδεύει το σώμα ως ένα ολοκληρωμένο σύνολο, εστιάζοντας στη δύναμη του πυρήνα του κάτω και του άνω μέρους του σώματος καθώς και στην ευελιξία και τη στάσητου σώματος .

Η προσοχή στην υποστήριξη του πυρήνα και η φυσική κατάσταση σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένης της αναπνοής και του μυαλού, παρέχουν ένα επίπεδο ολοκληρωμένης φυσικής κατάστασης που είναι δύσκολο να βρεθεί αλλού. 

 Είναι επίσης ένας λόγος που το Pilates είναι δημοφιλές σε χώρους αποτοξίνωσης, καθώς και σε αθλητές που βρίσκουν ότι το Pilates είναι μια εξαιρετική βάση για κάθε είδους κίνηση που κάνουν.

Το Pilates είναι για όλους

Είτε είστε ένας που μόλις αρχίζεις να ασκείσαι, είτε είσαι κορυφαίος αθλητής, είτε κάπου ενδιάμεσα, τα θεμέλια της κίνησης Pilates ισχύουν για σένα και το σώμα σου. Η εστίαση στην οικοδόμηση της δύναμης του πυρήνα, η σωστή ευθυγράμμιση και η σύνδεση σώματος-μυαλού κάνουν το Pilates προσβάσιμο σε όλους.

Με χιλιάδες πιθανές ασκήσεις και τροποποιήσεις, οι προπονήσεις Pilates μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές σας ανάγκες. Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε τις ασκήσεις, ενώ υπάρχουν ακόμη και συγκεκριμένες προπονήσεις για όλες τις ηλικίες και επίπεδο φυσικής κατάστασης,για εγκυμοσύνη ή αποκατάσταση. Εάν έχετε οποιονδήποτε τρέχοντα ή προηγούμενο τραυματισμό ή άλλες ιδιαίτερες ανησυχίες, μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας στο Pilates για να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στην σωστή προπόνηση.

Το Pilates δημιουργεί μακριούς, δυνατούς μύες

Στο Pilates, χτίζετε τονισμένους μύες που λειτουργούν καλά τόσο με το σώμα σας στο σύνολό του όσο και με τη λειτουργική σας φυσική κατάσταση καθώς προχωράτε στη ζωή. 

Ένας τρόπος με τον οποίο το Pilates δημιουργεί μακριούς, δυνατούς μύες είναι χρησιμοποιώντας έναν τύπο μυϊκής συστολής που ονομάζεται έκκεντρη σύσπαση . Αυτός ο τύπος μυϊκής συστολής συμβαίνει όταν ο μυς επιμηκύνεται υπό τάση. Στο Pilates, οι κινήσεις σας απαιτούν συχνά να αντισταθείτε στη βαρύτητα και να κινηθείτε με ελεγχόμενο τρόπο—όπως όταν κάνετε ένα pushup τρικέφαλου ή κατά την ελεγχόμενη απελευθέρωση της έντασης σε ένα δαχτυλίδι Pilates.  

Μια μελέτη του 2015 διαπίστωσε ότι το Pilates ενίσχυσε αποτελεσματικά το πάνω μέρος του σώματος, το κάτω μέρος του σώματος και τους κοιλιακούς μύες σε μια ομάδα μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών. Μια άλλη μελέτη από το 2015 διαπίστωσε ότι δύο συνεδρίες Pilates την εβδομάδα σε διάστημα τριών μηνών έδειξαν βελτιώσεις στη δύναμη του κάτω μέρους του σώματος, στην ισορροπία της στάσης και στην ποιότητα ζωής σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. 

Το Pilates βελτιώνει τη στάση του σώματος

Η καλή στάση είναι μια αντανάκλαση της καλής ευθυγράμμισης που υποστηρίζεται από έναν ισχυρό πυρήνα. Είναι μια θέση από την οποία το σώμα μπορεί να κινηθεί ελεύθερα. Ξεκινώντας με τις βασικές αρχές της κίνησης Pilates και προχωρώντας μέσα από ασκήσεις ματ και εξοπλισμού, το Pilates εκπαιδεύει το σώμα να εκφράζεται με δύναμη και αρμονία.

Οι άνθρωποι που κάνουν Pilates έχουν συχνά εξαιρετική στάση. Είναι επίσης ένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι κάνουν Pilates για πόνους στην πλάτη!

H ομάδα των MG θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μέσα από ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής ή ευεξίας.

Το Pilates αυξάνει την ενέργεια

Το Pilates κάνει την αναπνοή και την κυκλοφορία να κινούνται, τονώνει τη σπονδυλική στήλη και τους μύες και πλημμυρίζει το σώμα με τα καλά συναισθήματα που έχετε από την άσκηση ολόκληρου του σώματος.

Όσο περισσότερο ασκείστε, τόσο περισσότερη ενέργεια έχετε. Και όσο πιο ενεργητικοί είστε, τόσο περισσότερο θα έχετε την επιθυμία να κάνετε τη ρουτίνα άσκησής σας (σε ένα σημείο, φυσικά). Το Pilates είναι μια εξαιρετική μορφή άσκησης χαμηλών επιπτώσεων που μπορεί να ενσωματωθεί στην καθημερινή σας ρουτίνα. (Απλώς φροντίστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα προπόνησης.

 

Το Pilates μπορεί να προάγει την απώλεια βάρους

Εάν ασκείτε τακτικά Pilates, θα αλλάξει το σώμα σας. Γνωστό για τη δημιουργία μακριών, δυνατών μυών, το Pilates βελτιώνει τον μυϊκό σας τόνο, εξισορροπεί τους μυς, υποστηρίζει όμορφη στάση και σας διδάσκει να κινείστε με ευκολία και χάρη.

 Όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε και να αισθάνεστε πολύ σε φόρμα.

Η φόρμουλα για την απώλεια βάρους απαιτεί να καίτε περισσότερες θερμίδες από όσες λαμβάνετε. Ως μέθοδος φυσικής κατάστασης για ολόκληρο το σώμα, το Pilates μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό.

Σε συνδυασμό με αερόβια δραστηριότητα και υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, το Pilates γίνεται ένα πρωταρχικό εργαλείο απώλειας βάρους και τόνωσης του σώματος. Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ομαδικό μάθημα Pilates, να διαβάσετε πώς να ενσωματώσετε το Pilates στη ρουτίνα προπόνησής σας ή να συναντηθείτε με έναν γυμναστή μας για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την προπόνησή σας Pilates για απώλεια βάρους .

Στο Mark’s Ground studio στο Παγκράτι σας προσφέρουμε ποικιλία προγραμμάτων και την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ατομικά προγράμματα Personal training Pilates-Yoga-Stretching-Miha Bodytec-Rehabilitation-Nutrition αλλά και ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης σε ολιγάριθμα τμήματα (1-4 άτομα ) για κάθε ηλικία και επιπεδο αθλούμενου!

  Κορυφαίες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. Βρείτε μας Υμηττού 76, Αθήνα,Παγκράτι ή κλείσε την πρώτη σου συνεδρία  Εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο